flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Приміщення Кам’янського районного суду Черкаської області взято під охорону

03 червня 2020, 16:25

   03 червня 2020 року приміщення  Кам’янського районного суду Черкаської області взято під охорону співробітниками Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області.

   Участь у заході взяли начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Пристрома Є. В., виконуючий обов’язки голови суду Шкреба В. В.,  заступник начальника  Територіального  управління (зі служби) Служби судової охорони у Черкаській області  Бас Ю. І., працівники суду та співробітники Служби судової охорони.

   З цієї нагоди  з  вітальним словом  виступив начальник територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області Євген Пристрома, який наголосив на необхідності подальшої ефективної взаємодії органів судової влади задля належного та якісного виконання усіх функціональних завдань, забезпечення особистої безпеки суддів,  працівників суду та відвідувачів.

   В. о. голови суду Владлен Шкреба привітав співробітників Служби з початком несення служби та побажав їм успішного виконання завдань із забезпечення охорони й безпеки в Кам’янському районному суді Черкаської області.

   Співробітників Служби, які заступили на охорону судової установи, проінструктував заступник начальника  Територіального  управління (зі служби) Служби судової охорони у Черкаській області  Бас Ю. І. Він націлив підлеглих на належне виконання функціональних обов’язків із забезпечення безпеки та підтримання громадського порядку в суді, дотримання карантинних норм.    

   За доброю традицією співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області подарували жінкам колективу суду квіти.

 

  

   

  

    Прес-служба Кам’янського районного суду